воскресенье, 10 февраля 2013 г.

саморобки з паперу на основі циліндра

Беремо будь-який кут серветки  загинамо його вниз  вправо.

Намотувати потрбно щльно, але не дуже туго.

Серветку намотати на середнй  вказвний палець, при цьому вдгнуту частину серветки необхдно залишити назовн.

Затискамо лвий верхнй кут мж пальцями, вказвним  середнм, (щоб вийшла трояндочка акуратною  бльш мнатюрна, потрбно використовувати безменний палець  мзинець).

Беремо однотонну паперову серветку, потм повнстю  розгортамо. Вдгинамо до себе верхнй край нашо серветки (близько чотирьох сантиметрв).

Паперопластика - Робимо Квти - Троянда з серветки

Вироби за допомогою паперопластики Ось нескладн приклади, за якими можна зробити цкав вироби.

Перед початком роботи необхдно визначитися, якою буде зовншнй вигляд виробу. Звичайно, можна використовувати готов шаблони, але все-таки найкраще задйте власну фантазю. Псля цього потрбно пдбрати необхдн матерали. Не потрбно забувати, що практично всюди нас оточу папр: у вигляд упаковок  обгорток, газет  журналв. - Так що нема необхдност завжди купувати матерал для чергових поробок, потрбно просто озирнутися навколо. Часто так бува, що красивий папр виявляться занадто тонкимю, щоб збергати певну форму. У таких випадках його варто просто наклети на будь-яку бльш щльну основу. Дал потрбно, вирзати окрем елементи  надати м потрбну форму, скласти, скрутити, зробити на папер надрзи. Заключним етапом виготовлення  збрка композиц. При необхдност, окрем елементи саморобки приклеюються або застосовують двостороннй скотч.

Орнтовна схема роботи

Вдео про паперопластику та приклади робт

Папр - це самий простий, доступний  легко оброблюваний матерал. Залежно вд де  призначення виробу, застосовуться папр, розрзняться по товщин, текстур, фактур й кольору. Для аплкацй пдходить кольоровий, оксамитовий папр, картон. Для робт, пов'язаних з складуванням, використовуться тонкий писальний  кольоровий папр. Картон, напвкартон, щльний папр - застосовують для виготовлення моделей рзних конструкцй. ¶снують рзн типи виробв з паперу: це вироби з смужок, в технц аплкац, на основ коробочок, цилндрв, конусв, а також виготовлення рзних макетв.

пробйник  косинець.

рзак (головний нструмент),

Матерали та нструменти для паперопластики

Об'ктами для творчост в цй цкавй технц,можуть бути вс т ж предмети, що лпляться з пластилну: це квти  фрукти, комахи  тварини, птахи  рибки, модел машин, а також люди.

Паперопластика за свом жанром творчост, чимось схожа на скульптуру. Але, вироби виготовлен методом паперопластики, всередин порожнист, ц вироби - , як би оболонкою предмета який зображаться. Навть не маючи спецально пдготовки, можна з легкстю освоти виготовлення простих сувенрних виробв  пластичних композицй, попередньо трохи потренувавшись на вже готових схемах  викройках. Згинаючи аркуш паперу, створюмо систему ребер жорсткост практично для будь-яко конструкц. Для виготовлення бльш складних виробв, застосовуються поряд з прямими лнями, крив.

Паперопластика: схеми, вироби та вдео

» » » » » » » » » » » »

Завантаження. Зачекайте, будь-ласка...

Паперопластика: схеми, вироби та вдео | ¶нструкця

Комментариев нет:

Отправить комментарий